Bakgrunn

For et par år siden ble jeg mor til mitt eget lille Lycketroll, og i den forbindelse fikk jeg en underlig trang til å lage hjemmelagede klær til henne. Det begynte med små strikkeprosjekter, men har etterhvert blitt utvidet alle former for hjemmelaget, enten det er brukt garn eller symaskin.

Denne bloggen er for å dele mine erfaringer og vise verden resultatet av denne skapertrangen, for jeg innrømmer gjerne at tilbakemeldinger inspirerer og utfordrer meg til å starte på nye prosjekter! Så kommentarer og innspill blir høyt verdsatt.

Reklame
5 kommentarer

5 tanker om “Bakgrunn

  1. Hei.
    Så gildt å se alt det fine du lager 🙂 Vi har visst en felles interesse du og jeg 🙂 Gleder meg til å se flere flotte ting. God inspirasjon!!!
    Klem fra Tone

  2. Så utrolig mye fint du har laget! Jeg får lyst til å sette meg ved symaskina, strikke og hekle på en gang! Virkelig inspirerende 🙂

  3. Hei, har du kjøpt garn fra yarn paradise som erstatter Sandnes garn sitt merino ull? Hvordan holder Tyrkia garnet seg i vask? Jeg elsker å strikke med merino extra fine men det nupper seg endel. Mvh Ann Katrin

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s