Hand Made fra Lycketrollet

For en stund siden laget jeg et eget album på Facebook der jeg la ut bilde av flere av mine hjemmelagede barneklær-prosjekt. Dette albumet fikk en overveldende respons fra en mengde av mine Facebook venner og jeg måtte vel ydmykt innse at endel av det jeg har laget de siste årene er ganske fint….

Når så min beste, men til tider mest skeptiske venninne tipset meg om at jeg burde ha en blogg ble det sådd en spire og jeg innså at det var nettopp det jeg hadde lyst til. Jeg aner ikke hvordan jeg skal få mange lesere (tips mottas med takk), men jeg får håpe at noen setter pris på den og finner den etterhvert som den fylles med innhold.

Reklame

5 tanker om “Hand Made fra Lycketrollet

  1. Så bra med gode blogger. Det er til stoooor inspirasjon. Veldig kjekt når du skriver fremgangsmåte på det du lager. En av mine favorittblogger. Og så er det jo veldig gildt når det er deg 🙂 klem fra en gammel venninne 🙂 Tone

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s